Zamjerila mu se sva vrata na putu

Zbog kazne u pomorskom prometu 41-godišnjak u Šibeniku prijetio i razbijao

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za prisilu prema službenoj osobi na štetu 52-godišnjaka i oštećenja tuđe stvari na štetu Lučke kapetanije Šibenik i na štetu ove Policijske uprave, priopćili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Osumnjičeni je 25. lipnja oko 10 sati u Šibeniku u prostorijama Lučke kapetanije,   prilikom uručenja prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja u pomorskom prometu, silom i prijetnjom spriječio 52-godišnjaka zaposlenika u obavljanju službene radnje koja je u okviru njegovih ovlasti. Tom prilikom osumnjičeni je oštetio ulazna i vrata ureda, a nastala šteta je procijenjena na iznos od 2.500 kuna.

Tijekom postupanja policijskih službenika osumnjičeni je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, a nakon privođenja i zadržavanja u posebnim prostorijama policije je oštetio ulaznih vrata, pri čemu je nastala šteta od oko 1.500 kuna.

Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, pritvoren, a protiv njega je podnijet Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Prijeti mu novčana kazna ili do 30 dana zatvora.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.