Vozio pijan i bez dozvole: Motorist (25) teško ozlijeđen nakon pada s Derbija na Meterizama

PETER R. BARBER/GAZETTE PHOTOGRAPHER The operator of this motorcycle is taken to a Mohawk Ambulance after he collided with a vehicle and became unresponsive at the intersection of Freemans Bridge Road and Sunnyside Avenue in Glenville Sunday, September 17, 2017. He was taken to Ellis Hospital for treatment.
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Motorist (25) koji je protekle subote 50 minuta nakon ponoći pao s motora kod kružnog toka na Meterizama, teško je ozlijeđen i zadržan je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Do prometne nesreće je došlo kada je 25-godišnjak na motociklu Derbi šibenskih registracija, vozeći se s Jadranske magistrale prema kružnom toku Meterize u pijanom stanju i bez dozvole, zbog neprilagođene brzine izletio izvan ceste i udario u metalnu ogradu, nakon čega se na motociklu vratio na kolnik i pao.

Protiv 25-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama, a policija će o nesreći izvijestiti i Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

(FOTO: Ilustracija/Arhiva)


Pratite nas i na društvenim mrežama: