Prošlog tjedna 36 nesreća na cestama u našoj županiji

Vozač Golfa u Pađanima zaustavljen s 2,67 promila, a Puljanin za brzinu platio 3.500 kuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Za upravljačem Golfa šibenske registracije, policija je u petak na cesti D-1 u Pađanima zatekla 45-godišnjaka u alkoholiziranom stanju. Izmjereno mu je 2,67 promila alkohola pa je do otrježnjenja zadržan u policijskim prostorijama i protiv njega je podnijet optužni prijedlog.

Među prekršiteljima ograničenja brzine istaknuo se, prošlog utorka, 42-godišnjak u BMW-u pulske registracije, koji je na našem dijelu Dalmatine nagazio gas do 202 kilometra na sat. Na mjestu prekršaja naplaćena mu je novčana kazna od 3.500 kuna.

Na našem se području u proteklom tjednu dogodilo 36 prometnih nesreća, među njima devet nesreća u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena i osam lakše. Najčešće greške sudionika, odnosno okolnosti koje su prethodile događanju samih prometnih nesreća, bile su, u devet nesreća, neprilagođena brzina kretanja vozila, a u pet nepoštivanje prednosti prolaza.

U proteklom tjednu policija je utvrdila 350 prekršaja, a ujedno su iz prometa isključena 54 vozača  i sedam vozila, priopćili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.


Pratite nas i na društvenim mrežama: