Čeka se policijsko priopćenje

Uzrok smrti obavještajca Matasa u blizini Knina još se istražuje, navodno jučer bio u lovu kod ZrmanjeFoto: Ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Još nije završena obdukcija mrtvog tijela pronađenog u nedjelju na području između Knina i Gračaca, doznajemo iz Policijske uprave šibensko-kninske.

– Obdukcija je tijeku, a kad bude završena izaći ćemo u javnost s više informacija – kratko je kazao glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić.

Kako doznaje Nacional, riječ je o Toniju Matasu, bivšem šefu zadarskog centra SOA-e koji je u subotu bio u lovu na području Zrmanje s više ljudi iz kruga bliskog Smiljanu Reljiću. Reljić je bivši ravnatelj Službe za zaštitu ustavnog poretka (SZUP-a, današnje SOA-e), pomoćnik ministra unutarnjih poslova te voditelj Nadzorne službe Ureda za nacionalnu sigurnost (UNS-a).

Kasnije tijekom dana mu se izgubio svaki trag. Jedan njegov prijatelj kazao nam je da je bio dobre volje i da nije imao razloga ubiti se, dok drugi poznanik navodi da je imao neke privatne probleme.

Podsjetimo, policija se u nedjelju poslijepodne javila priopćenjem, ali nisu otkrili detalje. Kako je istraga u tijeku, ističu da do kraja istrage neće davati izjave o događaju.

– U 12 sati Policijska postaja Knin zaprimila je obavijest da se na području Kravlje drage (područje između Knina i Gračaca) u jednom vozilu nalazi mrtva muška osoba. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja potvrđena je dojava i mjesto je osigurano – priopćili su jučer iz PU šibensko-kninske.

Policija potvrdila da su našli mrtvo tijelo kod Knina. Mediji javljaju kako se radi o Toniju Matasu


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.