Policija traži počinitelje

U Vodicama pokušaj provale i krađa mopeda, u Šibeniku provala u kuću i šteta na parkiranom autuFoto: ilistracija/PixaBay
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Policijskoj upravi šibensko-kninskoj, od značajnijih sigurnosnih događaja, jučer su prijavljene dvije teške krađe, od kojih jedna samo u pokušaju, zatim krađa i oštećenje automobila.

U popodnevnim satima utorka u Vodicama je nepoznati počinitelj pokušao provaliti u stan 24-godišnjakinje u čemu nije uspio, a u jutarnjim satima u Šibeniku je netko provalio u kuću 73-godišnjakinje i otuđio novac i dokumente.

Tijekom utorka je u Vodicama, nepoznati lopov iz dvorišta kuće 63-godišnjeg austrijskog državljanina otuđio moped vrijedan nekoliko tisuća kuna, a u noći s ponedjeljka na utorak u Šibeniku je nepoznati počinitelj oštetio parkirani osobni automobil 56-godišnjakinje. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesene kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja.


Pratite nas i na društvenim mrežama: