U šibenskom kanalu pronađeno tijelo muškarca

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tijelo muškarca pronađeno je u četvrtak navečer u blizini plaže Guberine u šibenskom kanalu, a pretpostavlja se da je riječ o muškarcu za kojim se traga od 21. rujna, kazali su nam u šibenskoj policiji.

– Identitet i točan uzrok smrti bit će utvrđen nakon obdukcija, a iako se pretpostavlja da je riječ o muškarcu za kojim se traga od 21. rujna, u ovom trenutku to još uvijek ne možemo potvrditi – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko – kninske.

Na zahtjev PU Šibensko-kninske, u izvlačenju tijela pomogli su članovi Hrvatske gorske službe spašavanja.

Tijelo je locirano u četvrtak u kasnim večernjim satima, ali zbog nemogućnosti preuzimanja tijela morskim putem u petak ujutro se pristupilo izvlačenju kopnenim putem pomoću mariner nosiljke, navode na stranici šibenske HGSS stanice. U akciji je sudjelovalo šest članova Stanice Šibenik.

Podsjetimo, nakon dojave Županijskom centru 112 o mogućnosti suicida sa Šibenskog mosta na teren je hitno izašlo osam članova šibenske stanice HGSS-a koji su počeli pregled okolnog područja mosta. U potrazi je sudjelovala i Lučka kapetanija.

 

HGSS
HGSS

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.