Tin Šunjerga (19) odgovorat će za teško ubojstvo svojih roditelja. Uhićeni i mladići koji su znali za zločin

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tin Šunjerga (19) osumnjičen je za dva kaznena djela teškog ubojstva u Čistoj Velikoj gdje prekjučer ubio svog oca Marina, pripadnika Specijalne policije Split, i svoju majku Silvanu koji su oboje bili stari 45 godina.

Iz Policijske uprave Šibensko-kninske izvijestili su da se provodi kriminalističko istraživanje na 19-godišnjakom, kao i nad jednim maloljetnikom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom za neprijavljivanje kaznenog djela.

Podsjetimo, 19-godišnji mladić ubio je svoje roditelje već u subotu, no to nije uradio očevim službenim pištoljem. Očevo tijelo je, kako javljaju mediji, pronađeno u garaži prekrivenom plahtama i tepihom, dok je tijelo majke pronađeno u automobilu.

Nakon ubojstva Tin je otišao u noćni provod u Vodice gdje je pio cijelu noć kada se povjerio prijateljima da je napravio nešto strašno. Jučer oko 11 sati policija je doznala za mrtvo tijelo pripadnika specijalne policije u Čistoj Velikoj kada je krenula potraga za Tinom i njegovom majkom.

Zbog toga što je osumnjičeni za ubojstvo ima djevojku u Mandalini, pripadnici interventne policije su jučer nakratko blokirali taj dio Šibenika, međutim on tamo nije bio.

Naposljetku, policija je zatražila pomoć građana u potrazi za crnim Mercedesom, a Tin je napokon lociran u Tribunju gdje je uz otpor i uhićen.

Tinu Šunjergi prijeti kazna zatvora od 10 godina pa sve do dugotrajne kazne zatvora, dok trima mladićima, koji su znali za ubojstvo, prijeti do tri godine zatvora.

Policija provodi mjere u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku.

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.