Doneseno rješenje o provođenju istrage

Prodavao po Šibeniku speed, policija mu u kući pronašla 175 grama amfetamina

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je 48-godišnji državljanin Republike Srbije zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je, nakon njegova ispitivanja, doneseno rješenje o provođenju istrage, priopćili su iz DORH-a.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 48-godišnjak od 18. prosinca 2021. do 25. siječnja 2022., u Šibeniku, u više navrata konzumentima prodavao speed. Osnovano se sumnja da je 25. siječnja 2022. u obiteljskoj kući u Šibeniku, radi daljnje prodaje, držao 175,1 gram speeda kao i da je u siječnju 2022. godine, u Šibeniku, primio od druge osobe mobitel za koji je znao da ga je ta osoba pribavila kaznenim djelom odnosno teškom krađom.

Državno odvjetništvo predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i okrivljeniku odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.


Pratite nas i na društvenim mrežama: