Prijetili im plinskom bocom: Pijani supružnici napali goste i konobaricu lokala u ŠibenikuFoto: Ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Muškarac (47) i njegova supruga (40) pijani su prije dva dana napali goste lokala u Šibeniku i prijetili im plinskom bocom bez ikakvog razloga, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Prema policijskom izvješću, osumnjičeni supružnici su oko 20.20 sati u ugostiteljskom objektu u Šibeniku napali goste, a nakon što ih je 22-godišnja zaposlenica lokala upozorila da napuste objekt, otišli su i ubrzo se vratili. Muškarac (47) tada je iz automobila izvadio plinsku bocu i prijetio da će je aktivirati. Konobarica (22) potom ih je ponovno upozorila da odu, na što su 40-godišnjak i njegova supruga napustili mjesto događaja.

Njih dvoje kod gostiju i 22-godišnje zaposlenice izazvali su strah i uznemirenost, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja muškarac je pritvoren, dok je njegova 40-godišnja supruga uz optužni prijedlog privedena u Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku zbog prekršaja iz članka 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Drugim riječima, prijeti joj novčana kazna do 1.500 kuna ili kazna zatvora do mjesec dana.


Pratite nas i na društvenim mrežama: