Požari kod Koprna i na području Rasline ugašeni, izgorjela trava i raslinje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

NOVO 16.33 sati

Požari na području Koprna i Rasline ugašeni su, kazali su nam u Županijskom centru 112.

– Požar na području brda Plano ugašen je u 14.44 sati, a izgorjelo je 5000 metara četvornih trave i makije. Požar u Koprnu u 16.09 sati, a izgorjelo je 7.5 hekatara trave i raslinja, kazali su nam u Centru 112.

RANIJE, 13.15 sati

Požar koji je jutros nešto prije 10.30 sati buknuo na području Koprna, trenutno gasi 17 vatrogasaca sa šest vozila.

– Vatrena linija se proširila, pa će zemaljskim snagama u pomoć uskoro doći i dva Fire boss-a – kazali su nam u Županijskom centru 112.

U međuvremenu je planuo još jedan požar, i to u Raslini na brdu Plano. Centar 112 Šibensko-kninske županije dojavu je zaprimio u 12.44, a na terenu je 13 vatrogasaca sa četiri vozila iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, te DVD-ova Zaton, Vodice i Bilice.

RANIJE

Požar koji je oko 10.26 sati buknuo u Koprnu na Lučića Umcu u blizini 40.kilometra autoceste trenutno gasi devet vatrogasaca s tri vozila, doznajemo u Županijskom centru 112.

Gori na nepristupačnom terenu, a na požarištu su trenutno vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, te dobrovoljci iz DVD-ova Perković i Brodarica.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.