Požar iza Šibenskog mosta pod kontrolom, 31 vatrogasac ostaje na sanaciji terena

Facebook Šibenik Meteo
Pratite nas i na društvenim mrežama:

NOVO 20,45

Požar koji je nešto prije 18 sati izbio blizu Šibenskog mosta pod kontrolom je, a vatrogasci rade na sanaciji.

– Nema više otvorene vatre, kanaderi su se povukli, a na terenu se nalazi 31 vatrogasac koji radi na sanaciji i požar bi uskoro trebao biti lokaliziran. Cesta prema Zatonu je djelomično otvorena i prometuje se uz regulaciju, dok su dalekovodi pod naponom i struja se parcijalno pušta u naselja koja su bila bez električne energije, kazao nam je Darko Dukić, županijski vatrogasni zapovjednik.

 

NOVO 18,40

Vjetar otežava gašenje požara koji je oko 18 sati izbio u blizini šibenskog mosta. Na terenu se nalazi 36 vatrogasaca s 12 vozila, a zatražena je i zračna pomoć.

– Požar je izbio između benkovačke ceste i ove koja od mosta vodi prema Zatonu, u neposrednoj je blizini vodospreme most koju pokušavamo aktivno obraniti. Na terenu je 36 vatrogasaca, ali dolazi ih još. Cesta prema Zatonu je zatvorena za promet, dok se drugim prometnicama može normalno voziti, kazao nam je Volimir Milošević, zapovjednik JVP Šibenik.

Dalekovod prema Vodicama je isključen zbog požara.

pozar zaton1

pozar zaton2

RANIJE

Oko 18 sati izbio je požar u blizini Šibenskog mosta prema Zatonu.

– Vatrogasci su izašli na teren, neki još uvijek izlaze i u ovom trenutku nemamo više informacija osim da kuće nisu ugrožene kratko su nam kazali u Centru 112.

 

 

Šibenik Meteo

Požar Zaton

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.