I lopovima je špica sezone

Policija traga za više razbojnika koji su tijekom vikenda počinili niz provala i krađa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na području Policijske uprave šibensko-kninske tijekom vikenda prijavljeno je čak sedam teških krađa, pet krađa i oštećenje tuđe stvari, priopćili su iz policije.

U jutarnjim satima prošlog petka u Murteru je nepoznati počinitelj 59-godišnjem slovenskom državljaninu provalio u kuću za odmor i otuđio ruksak s dokumentima i novcem, a u razdoblju od 5. do 7. kolovoza u Vodicama je netko provalio u poljsku kuću 69-godišnjaka kojom prilikom ništa nije otuđio. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko stotina kuna,

U noćnim satima subote u Vodicama je provaljena rashladna vitrina tvrtke iz Buzeta i iz nje ukradeni različiti artikli. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

Sa subote na nedjelju netko je u Murteru provalio u trgovinu sa sjedištem u Zagrebu i otuđio novac, a iste noći u Vodičkom zaleđu nepoznati je počinitelj provalio u poljsku kuću 39-godišnjaka odakle je otuđio priručni alat. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko stotina kuna.

Policiji je tijekom vikenda prijavljena i teška krađa koja se dogodila u razdoblju od 23. srpnja do 7. kolovoza u Kninu. Tamo je nepoznati počinitelj provalio u zgradu javne ustanove i otuđio pribor za rad. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko stotina kuna.

U nedjelju je tijekom jutra netko u Pirovcu iz trgovine na sjedištem u Omišu otuđio novac, a u noći sa 30. na 31. srpnja u Primoštenu je nepoznati počinitelj s plaže 23-godišnjakinji otuđio torbicu s dokumentima i novcem.

U jutarnjim satima petka u Šibeniku je 46-godišnjaku iz parkiranog automobila ukraden alat vrijednosti nekoliko tisuća kuna, u subotu ujutro u Pirovcu je 49-godišnjaku otuđen mobilni telefon vrijednosti nekoliko tisuća kuna, a istog poslijepodneva u Primoštenu je iz kamp-kućice 52-godišnje njemačke državljanke ukraden novac.

U nedjelju popodne u Rogoznici je nepoznati lopov iz dvorišta kuće 53-godišnjaka otuđio moped vrijednosti nekoliko tisuća kuna, dok je noćas u Pirovcu netko oštetio parkirani osobni automobil 33-godišnjaka. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja i pronalaska otuđenih stvari.


Pratite nas i na društvenim mrežama: