Policija poziva: Ako živite na adresi ‘0’ ili ‘bb’ ponovno prijavite prebivalište do kraja godine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iz Policijske uprave šibensko-kninske izvijestili su da su svi građani koji imaju prijavljeno prebivalište na nepostojećim adresama, adresama koje nisu evidentirane u registru prostornih jedinica, odnosno kojima je prijavljeno prebivalište s kućnim brojem “0” ili “bb, uz prethodno pribavljenu potvrdu Ureda za katastar, dužni izvršiti ponovnu prijavu prebivališta do 29.prosinca 2014.. Nakon toga dužni su podnijeti zahtjev za izdavanjem osobne iskaznice s točnom adresom prebivališta.

Nadalje građani kojima je osobna iskaznica istekla prije datuma 14.prosinca 2012. godine ili koje ju nisu nikad ishodile da su, također do 29. prosinca dužni ponovno prijaviti prebivalište odnosno podnijeti zahtjev za izdavanjem nove osobne iskaznice, a u protivnom će se izvršiti odjava prebivališta u zbirci podataka o prebivalištu i boravištu, poručuju iz šibenske policije.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.