Očevid u tijeku

Policija potvrdila da su našli mrtvo tijelo kod Knina. Mediji javljaju kako se radi o Toniju Matasu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska policija oglasila se priopćenjem u ubojstvu Tonija Matasa, bivše šefa zadarskog centra SOA-e.

Naime, danas su u 12 sati zaprimili dojavu kako se na području između Knina i Gračaca, odnosno u Kravljoj Dragi u vozilu nalazi mrtva osoba.

– Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja potvrđena je dojava i mjesto je osigurano. U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku obavlja se očevid nakon čega će tijelo biti prebačeno u kninsku bolnicu na obdukciju i utvrđivanje uzroka smrti – priopćili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

O svemu poduzetom će posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Podsjetimo, prema prvim neslužbenim informacijama koje doznaje Nacional, Matas je navodno pronađen prostrijeljene glave, negdje u blizini Knina.

Do Nacionala su došle dvije oprečne informacije: Prva je da je Matas ubijen, a druga je da je sam sebi oduzeo život te je, navodno, u automobilu ostavio oproštajno pismo.

Tonija Matasa spominjalo se u aferi Vjetroelektrane. Prema pisanju Jutarnje lista, Josipa Rimac je oko ‘bube’ koju je pronašla u svom automobilu razgovarala s Matasom i poduzetnikom Josipom Pleslićem.

Međutim, Nacional je objavio kako je Pleslić istražiteljima tijekom ispitivanja navodno kazao da je, prema njegovim saznanjima, Josipu Rimac na nezakonite radnje poticao upravo Toni Matas.

Obavještajac Toni Matas pronađen mrtav prostrijeljene glave u blizini Knina


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.