Određne mjere zabrane približavanja

Pokrenuta istraga protiv 36-godišnjaka koji je u Šibeniku napao prometnog redaraFoto: Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Muškarcu (36) koji je u Šibeniku napao prometnog redara i nanio mu tjelesne ozljede, određene su mjere opreza zabranom približavanja napadnutom redaru te zabranom uspostavljanja ili održavanja bilo kakve veze s njim, izvijestili su iz DORH-a.
U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je 9. lipnja zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prisile prema službenoj osobi.

Osnovano se sumnja da je okrivljenik 6. lipnja oko 12 sati u Šibeniku, nakon što ga je prometni redar upozorio da je nepropisno zaustavio automobil i naredio mu da ga ukloni, oglušio se na naredbu i uhvatio prometnog redara za vrat, stisnuo i odgurnuo ga pri čemu mu je nanio tjelesne ozljede, odnosno površinske traumatske ozljede vrata i istegnuće paravertebralne muskulature vratne kralježnice, priopćeno je iz DORH-a.

Osnovano se sumnja da je nakon ovog događaja, kad je uočio istog prometnog redara u gradu zaustavio automobil, prišao mu, psovao ga i vrijeđao te mu više puta uputio ozbiljne prijetnje.

Nakon što je 36-godišnjak ispitan, Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku donijelo je rješenje o provođenju istrage, naložilo mu mjere opreza zabranom približavanja redaru te zabranom uspostavljanja ili održavanja bilo kakve veze s njim.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: