Navijački okršaj

Podignuta optužnica protiv navijača koji su ovo ljeto izazvali nered u Ražinama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je podiglo pred Općinskim sudom u Šibeniku optužnicu 20-godišnjaka, 18-godišnjaka i dvojice 19-godišnjaka zbog izazivanja nereda u Ražinama u srpnju ove godine.
Tereti ih se da su 23. srpnja 2020. oko 22.30 sati u Šibeniku, na gradskom predjelu Ražine, maskirani i zajedno s više za sada nepoznatih maskiranih osoba, kao pripadnici jedne navijačke skupine zbog netrpeljivosti prema pripadnicima druge navijačke skupine, drvenim letvama, staklenim bocama i kamenjem udarali po osobnom automobilu u kojem su bila dvojica pripadnika protivničke navijačke skupine.
Kada su dvojica oštećenika uspjeli pobjeći iz osobnog automobila, četvoricu se tereti da su za njima bacali kamenje pogodivši pritom osobni automobil parkiran u dvorištu obližnje kuće te da su drvenim letvama udarali po osobnom automobilu koji je prolazio ulicom u kojoj su bili.
Potom su, tereti ih se, uzvikujući uvrede nastavili kretanje prema trafostanici na kojoj su dvojica pripadnika protivničke navijačke skupine oslikavali zid, a koji su, ugledavši ih, u strahu pobjegli.
Podsjetimo, tučnjava je izbila između pripadnika navijačke skupine iz Šibenika i navijačke skupine iz Splita

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.