Drogu držao u suhozidu

Podignuta optužnica protiv mladića koji je u Vodicama proizvodio i dilao drogu

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je pred Općinskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv 24-godišnjak zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te onmogućavanja korištenja istih, izvijestili su iz DORH-a.

Tereti ga se da je 2. svibnja 2020. u obiteljskoj kući i u obližnjem suhozidu u Vodicama, protivno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, radi prodaje konzumentima držao drogu amfetamin, marihuanu i MDMA, kao i da je u od početka siječnja 2020. do 2. svibnja 2020. u Vodicama, drogu amfetamin, kokain, MDMA i marihuanu pakirao u manje paketiće i u više navrata prodao većem broju konzumenata na području Šibensko-kninske županije.

Tereti ga se i da je tijekom ožujka i travnja 2020. godine u Vodicama, protivno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, u više navrata bez naknade dao drugim osobama na trošenje drogu marihuanu u raznim količinama, stoji u priopćenju iz DORH-a.

U optužnici je predloženo da se protiv 24-godišnjaka produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.