Krajem svibnja

Podignuta optužnica protiv 35-godišnjaka koji je u Gaćelezima ubio susjeda

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv 35-godišnjaka koji je krajem svibnja u Gaćelezima ubio susjeda.

Optužnicom mu se stavlja na teret da se 30. svibnja oko 12 sati, u Gaćelezima, nakon verbalne prepirke s 57-godišnjakom s njim fizički sukobio i udario ga točno neutvrđenim sredstvom više puta u glavu i tijelo, pri čemu mu je zadao više tjelesnih ozljeda. Tereti ga se da je potom uzeo nož i, u cilju da usmrti 57-godišnjaka, nanio mu ubodne rane u predjelu leđa, pri čemu je oštećenik zadobio ubodnu ranu leđa s oštećenjem ošita i desnog plućnog krila odnosno osobito tešku i po život opasnu ozljedu. Tereti ga se da je muškarca (57) ostavio u kući i zaključao vrata od kuće te se udaljio, a muškarac je preminuo od zadobivene ubodne rane leđa.

U optužnici je predloženo da se protiv 35-godišnjaka produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.