Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku

Optužen 39-godišnjak koji je kraj Šibenika bejzbol palicom pretukao muškarca

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je pred Općinskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv 39-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja kaznenih djela teške tjelesne ozljede za koje mu prijeti od od šest mjeseci do pet godina zatvora. I zbog oštećenje tuđe stvari.

Tereti ga se da je 13. srpnja ove godine oko 5.30 sati, u mjestu u blizini Šibenika, bez ikakva povoda drvenom bejzbol palicom udarao po osobnom automobilu šibenskih registarskih oznaka, parkiranom na prilazu kuće u kojoj stanuje vlasnica. Tada je razbio sva stakla na automobilu i pričinio štetu u iznosu od oko 2.500 kuna.

Potom se udaljio niz ulicu što je uočio izvanbračni suprug vlasnice automobila i krenuo za njim. Kada su došli ispred njegove kuće, okrivljenik je, tereti ga se, u cilju da izvanbračnog supruga vlasnice automobila teško tjelesno ozlijedi, drvenom palicom udario u glavu, a zatim nastavio palicom udarati po cijelom tijelu zadavši mu tešku tjelesnu ozljedu.

U optužnici je predloženo da se okrivljeniku produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.