Opsežna potraga za nestalim mladićem nažalost bez rezultata

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Opsežna potraga za maloljetnikom nestalim 24. ožujka na Visovačkom jezeru ni danas  nije dala rezultata, doznajemo u Operativno-komunikacijskom centru (OKC) Policijske uprave šibensko kninske.

NOVO 20,04 sati

– Potraga je završena danas u 17 sati nakon što je na terenu od ranog jutra bilo 40 ljudi s ukupno 11 brodova – doznaje se u policiji.

Pretraženo je jezero oko otočića Visovca uzvodno te nizvodno do Skradinskog buka, a sudjelovala su i dva ronioca Hrvatske gorske službe spašavanja i Udruge specijalne policije.

Potraga za maloljetnikom (16) nestalim nakon prevrtanja broda na tom području, bit će nastavljena u nedjelju u jutarnjim satima.

 11,24 sati

– Zasad  nema ništa novo. Na terenu se trenutno nalazi 10 pripadnika Gorske službe spašavanja koji teren pretražuju s potražnim psom i dva plovila– kazali su u Centru 112.

Ranije

Na terenu je i dalje plovilo pomorske policije Šibenik u kojem su dva policajca, a maloljetnika traži i plovilo Lučke kapetanije Sisak s dva njihova djelatnika. Također, u potrazi sudjeluje i lokalno stanovništvo.

Potražni timovi pretraživat će jezero i područje nizvodno od Skradinskog buka, a u potrazi sudjeluje plovilo postaje pomorske policije Šibenik s dva policijska službenika, teren pretražuje plovilo Lučke kapetanije Sisak s dva njihova djelatnika.

U potragu su uključena dva plovila Nacionalnog parka Krka s četiri njihova djelatnika, kao i plovilo DVD Dubravica s jednim njihovim pripadnikom, zatim Udruga specijalne policije zajedno s njihovim roniocima, pripadnici HGSS-a s plovilima i pripadnici Državne uprave za zaštitu i spašavanje a s roniocima, te lokalno stanovništvo

Podsjetimo, za nestalim maloljetnikom koji je nestao nakon prevrtanja čamca 24. ožujka kod otočića Visovca, traga se već dva tjedna.

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.