Pokrenuta istraga

Navijač (19) koji je teleskopskom palicom udario policajca završio u zatvoru

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Protiv 19-godišnjaka koji je 22. siječnja napao policajca prije nogometne utakmice između HNK Šibenik i HNK Hajduk bit će pokrenutaa istraga, te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor, priopćeno je iz DORH-a.

Postoji osnovana sumnja da se okrivljeni 19-godišnjak 22. siječnja oko 17.30 sati u Šibeniku, nakon što je policija članovima njegove navijačke skupine zapovjedila da napuste prostor ispred nogometnog stadiona na kojem se istog dana u 18 sati odigravala nogometna utakmica, izdvojio iz skupine navijača i prišao policijskom službeniku te ga udario teleskopskom palicom zadavši mu površinske ozljede glave.

Nakon što je ispitan, Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je donijelo rješenje o provođenju istrage, a sucu istrage predložilo da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio mu istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Podsjetimo, nakon sukoba navijača s policijom privedeno je devet navijača,  a dvojica policijskih službenika je ozlijeđeno.


Pratite nas i na društvenim mrežama: