Zabrana približavanja

Muškarac(41) dva mjeseca uhodio mladu djevojku, ušao joj i u kuću dok je spavala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je 41-godišnjak zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela nametljivog ponašanja, izvijestili su iz DORH-a.

Osnovano se sumnja da je od sredine lipnja do 29. srpnja 2020. u Vodicama, svakodnevno dolazio do kuće u kojoj boravi mlađa ženska osoba i ugostiteljskog objekta u kojem je ona zaposlena, zadržavao se ispred kuće, sjedio na zidiću pored ugostiteljskog objekta i motrio djevojku, pratio je po gradu gdje je pričao kako je s njom u ljubavnoj vezi. Osnovano se sumnja da je bez njena znanja ulazio u stan kojeg koristi, i to u vrijeme kad ona ne bi bila u stanu, te boravio u njemu i micao namještaj.

‘ 29. srpnja 2020. u noćnim satima, ušao je u kuću i došao do sobe u kojoj je djevojka spavala, a kad se probudila udaljio se u nepoznatom smjeru što je sve kod nje izazvalo tjeskobu i strah za njezinu sigurnost’, stoji u priopćenju.

Nakon što je  ispitan, Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku mu je naložilo mjere opreza, zabranu približavanja djevojci, zabranu uspostavljanja ili održavanja veze s njom, zabranu uznemiravanja i uhođenja te zabranu dolaska i približavanja kući u kojoj ona boravi i ugostiteljskom objektu u kojem radi.


Pratite nas i na društvenim mrežama: