Završio u zatvoru

Muškarac u Šibeniku utjerivao dug od oca bivše djevojke i u revoltu poderao tisuću kuna

FOTO: Nino Milin
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 47-godišnjaka zbog iznude.

Postoji osnovana sumnja da je 47-godišnjak 20. prosinca 2020. oko 8 sati ispred jednog trgovačkog centra u Šibeniku, u namjeri da se okoristi, prišao ocu bivše djevojke te vikao nabrajajući stvari koje su on i njegova kćer kupovali dok su živjeli skupa, a potom zatražio da mu da dvije tisuće kuna ili će ga u protivnom teško ozlijediti.

On je potom, osnovano se sumnja, kada je oštećenik nazvao svoju kćer, rekao joj da mu njen otac ima odmah dati dvije tisuće kuna ili će ga teško ozlijediti, a nakon što mu je ovaj u strahu predao taj iznos, on je, osnovano se sumnja, u revoltu poderao tisuću kuna dok je ostatak novca od tisuću kuna zadržao za sebe.

Nakon što je 47-godišnjak ispitan, Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je donijelo rješenje o provođenju istrage, a sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio mu istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.