Zabio se u parkirano vozilo

Muškarac (55) skrivio prometnu u Zatonu. Policija mu oduzela auto zbog učestalih prekršaja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Muškarcu (55) policija je oduzela automobil zbog više prometnih prekršaja, nakon što je jučer u Zatonu oko 12,30 sati skrivio prometnu nesreću s materijalnom štetom, priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Prometna nesreća se dogodila kada je 55-godišnjak vozio Renaulta, krapinskih tablica, obilazeći udario i oštetio drugi automobil marke Renault u vlasništvu 67-godišnjaka, koji je bio nepropisno parkiran. 55-godišnjak nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je prometna nesreća izazvana.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 55-godišnjak upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je važnost vozačke dozvole istekla, u vrijeme dok mu je trajala zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije, a nije bila produžena ni valjanost prometne dozvole za vozilo Renault.

Osumnjičenom 55-godišnjaku je privremeno oduzet osobni automobil, a uz Optužni prijedlog je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, dok je vlasniku oštećenog osobnog automobila naplaćena novčana kazna zbog nepropisnog parkiranja.


Pratite nas i na društvenim mrežama: