Završio u zatvoru

Muškarac (47) kraj Drniša mačetom i bajunetom nasrnuo na brata

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je 31. prosinca priveden i ispitan 47-godišnjak zbog nanošenja tjelesne ozljede i prijetnje, te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 47-godišnjak 30. prosinca 2020. oko jedan sat u noći, u obiteljskoj kući u mjestu u blizini Drniša, u alkoholiziranom stanju, tijekom prepirke s bratom uzeo mačetu i bajunet te prišao bratu s leđa koji je sjedio za stolom te mu glavu pritisnuo o stol i udario ga šakom u rebra. U daljnjem napadu ga je spriječila osoba koja je bila s njima u društvu, stoji u priopćenju iz DORH-a.

Osnovano se sumnja da je nakon nekoliko minuta ponovo nasrnuo na brata uhvativši ga rukama za odjeću prijeteći mu smrću, čime je kod brata izazvao strah da će prijetnje ostvariti te mu je nanio tjelesne ozljede.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja, predložilo sucu istrage da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.


Pratite nas i na društvenim mrežama: