Prijetio joj i s dva noža

Muškarac (36) ženi prijetio da će joj usmrtiti kćer i bacio joj laptop u more

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je i ispitan 36-godišnjak zbog pokušaja teške tjelesne ozljede, oštećenja tuđe stvari i prijetnje te je predloženo određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora, izvijestili su iz DORH-a.

Osnovano se sumnja da je 36-godišnjak 31. prosinca u večernjim satima, u nekoliko navrata putem mobitela prijetio žrtvi da će joj usmrtiti kćer, kao i da je 1. siječnja oko 3 sata, u mjestu pored Šibenika, došao na brod na kojem je bila oštećenica s prijateljem, lupao na vrata i vikao joj da mu otvori. Potom je razbio ulazna vrata i dio inventara, prijeteći joj smrću. Osnovano se sumnja da je potom bacio u more njezino prijenosno računalo i gurnuo je na krevet držeći istovremeno u ruci dva noža te joj je, tijekom njenih pokušaja da mu oduzme noževe, nanio više porezotine i udario ju otvorenim dlanom po licu, stoji u priopćenju.

Ovakvim postupanjem je, osnovano se sumnja, kod žrtve izazvao strah da će ostvariti prijetnje i nanio joj štetu u iznosu od oko 30. 000 kuna.

Nakon što je ispitan, Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku predložilo je sucu istrage da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke.


Pratite nas i na društvenim mrežama: