Mladići iz Knina ‘pali’ s marihuanom i amfetaminima

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad trojicom Kninjanina osumnjičenim za ukupno šest kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, od kojih su 27-godišnjak i 20-godišnjak osumnjičeni za neovlašten posjed i prodaju opojne droge, dok je 24-godišnjak osumnjičen za pomaganje osumnjičenim u počinjenu tih kaznenih djela.

ZAUSTAVLJENI U MJESTU VRBNIK

Osumnjičeni su, 17. veljače na državnoj cesti D-33 u mjestu Vrbnik, zaustavljeni pri redovitoj kontroli prometa te su policijski službenici pri pregledu automobila uočili vrećicu ispunjenu marihuanom, a daljnjim postupanjem pri pregledu osumnjičenih, kod osumnjičenog 27-godišnjaka je pronađeno i oduzeto 48.8 grama amfetamina.

Po nalogu Općinskog državnog odvjetnika izvršena je pretraga osobnog automobila osumnjičenog 24-godišnjaka, gdje je pronađeno i oduzeto 150.86 grama marihuana.

Provedenim je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 27-godišnjak 17. veljače u Kaštelima, radi prodaje, kupio 48.8 grama opojne droge amfetamin, dok je osumnjičeni 20-godišnjak u to vrijeme u Solinu, radi prodaje, kupio 150.86 grama opojne droge marihuana, kojom prilikom ih je svojim osobnim automobilom vozio osumnjičeni 24-godišnjak, iako je znao da kupuju opojnu drogu radi prodaje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su uz kaznenu prijavu dovedeni u pritvorsku policijsku jedinicu i predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.