Lopovima ništa nije sveto: Iz špilje na Gorici ukradene voštanice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Bizarne krađe dogodile su se na području Šibensko-kninske županije u posljednjih nekoliko dana. Naime, na Badnjak je nepoznati počinitelj ukrao voštane svijeće iz špilje u sklopu samostana sv. Lovre i tako napravio štetu od nekoliko stotina kuna, dok je u Vodicama između 21.studenog i 27.prosinca lopov provalio u ostavu 68-godišnjakinje i ukrao balote, te tako napravio štetu od više stotina kuna.

Policiji je tijekom jučerašnjeg dana prijavljeno i dodatnih pet krađa te jedna računalna prijevara. Tako je jučer u Drnišu provalnik iz trgovine ukrao novac i još neke artikle, a u noći sa srijede na četvrtak iz jednog kladomata u sklopu ugostiteljskog objekta u Siveriću ukraden je novac.

Također, nepoznati lopov jučer je u Donjem Polju ukrao auto u vlasništvu 26-godišnjaka, pri čemu je nastala šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na Brodarici je u razdoblju od 22. do 27. prosinca provaljeno u kuću 61-godišnjakinje iz koje je ukraden novac, a provala se dogodila jučer i u Badnju kada je iz tamošnjeg lokala ukraden novac.

Nisu mirovali ni hakeri. Naime 10.prosinca nepoznati počinitelj je obavio kupnju preko internet aplikacije koristeći se podacima bankovne kartice 21-godišnjaka i tako ga oštetio za nekoliko stotina kuna.

Protiv svih počinitelja biti će podnesena kaznena prijava Općinskom odvjetništvu u Šibeniku, a policija nastavlja tragati za počiniteljima i pronaći ukradeni novac i druge predmete.

(FOTO: Croatia advisor)


Pratite nas i na društvenim mrežama: