Kod Goriša smrtno stradao 28-godišnjak

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U današnjoj prometnoj nesreći oko 9.15 sati na državnoj cesti D-33, kod skretanja za mjesta Goriš i Brbnjica  smrtno je stradao 28-godišnji Šibenčanin, kao vozač osobnog automobila, dok je 25-godišnji Kninjanin, kao vozač teretnog automobila teško ozlijeđen.

Tijelo preminulog je prevezeno u Opću bolnicu Šibenik, radi obdukcije, a gdje je na daljnjem liječenju zadržan i ozlijeđeni 25-godišnjak.

Obavljenim očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 25-godišnji vozač upravljajući teretnim automobilom krećući se iz smjera Šibenika, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je dijelom vozila prešao na suprotnu stranu kolnika, gdje se izravno sudario s iz suprotnog smjera nailazećim osobnim automobilom kojim je upravljao 28-godišnji vozač.

Tom prilikom od siline udara teretni automobil je izletio s istočne strane pored kolnika, gdje se prevrnuo, dok je osobni automobil sletio s zapadne strane pored kolnika.

Protiv 25-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanje prometne nesreće.


Pratite nas i na društvenim mrežama: