Gori ambulanta na Kapriju: ‘Zgrada je potpuno uništena, ovo je velika tragedija za naš otok’

Ilustracija

Krovište ambulante na Kapriju planulo je oko 10 sati, zbog čega su na intervenciju hitno brodom upućena dva vozila Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

NOVO, 14,10 – Vatrogasci raščišćuju urušeno krovište kako bi došli do međukatne konstrukcije koja i dalje gori – kazao nam je Volimir Milošević, zapovjednik JVP Šibenik.

12,10 sati

Na teren je stigla Javna vatrogasna postrojba Šibenik koja je uz pomoć mještana gasila vatru.

– Požar još nije lokaliziran i vatra još uvijek tinja na zgarištu, ali nema opasnosti od daljnjeg širenja – rekli su nam iz Županijskog centra 112.

RANIJE

Mještani su, kako doznajemo, vatru pokušali ugasiti opremom iz tamošnjeg DVD-a, a sada sve nade polažu u vatrogasce koji bi trebali stići svaki tren. Policijski brod je na terenu.

– Nema nikakve pomoći, ambulanta je skroz uništena. Prvo je izgorjelo krovište koje se urušilo u prostoriju, međutim, mještani su na vrijeme uspjeli izvući većinu inventara. Zgrada je u potpunosti uništena. Bila je to jedna od najbolje uređenih ambulanta u županiji i za naš otok to je velika tragedija – kazao nam je Dinko Jelovčić, predsjednik Mjesnog odbora Kaprije.

(M. Marotti, A.M. Crnica)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.