FOTO Helikopter je prisilno sletio na otok Zlarin. Dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede

Dvije osobe  koje su zatražile liječničku pomoć u prisilnom slijetanju helikoptera na otok Zlarin koje se dogodilo u 10.46 sati puštene su iz bolnice, obavijestili su javnost iz šibenske policije. S njima je bila još jedna osoba, ali ona nije zatražila liječničku pomoć.

NOVO 15,13 SATI

– Žena (47) i muškarac (59) zadobili su lakše tjelesne ozljede i nakon obrade otpušteni su iz Opće bolnice Šibenik – saznajemo u Operativno-komunikacijskom centru šibenske policije.

RANIJE

Helikopter je prisilino sletio na otok Zlarin u uvali Oštrica, a ne znaju se uzroci kvara. Također, još nije poznato čiji je helikopter i tko ga je vozio. To će biti utvrđeno nakon policijskog očevida.

helić 1

helić2

 

Inače, baš u to vrijeme helikopter je kružio nad Šibenikom u niskom letu.

– Čuo sam i vidio da helikopter leti jako nisko. Mislio sam da je to neko panoramsko slikavanje, ali koliko čujem, helikopter je pao – kazao nam je prolaznik sa šibenske rive.

Zlarinjani su pohrilili vidjeti što se to dogodilo na njihovom otoku.

-Helikopter je sletio u žbunje, odmah iza mog lokala. Vrlo blizu. Čujem da nitko nije teže ozlijeđen – rekao nam je jedan Zlarinjanin.

helić3 helić4 helić5 helić6

(Fotografiju nam je ustupio čitatelj Šibenskog portala)

Helikopter prisilno sletio na otok Zlarin!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.