Deset požara otvorenog prostora u zadnja tri dana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U petak, 22.siječnja u jutarnjim satima dojavljen je  dojavljen je požar otvorenog prostora na Konjevratima, u blizini Brkića. Na intervenciju su izišli vatrogasci JVP Šibenik su požar ugasili u 12,32 sati. Gorjela je trava, nisko raslinje i hrastova šuma.

U subotu, 23. siječnja dojavljen je u 8:13  požar na osobnom automobilu WW Polo  na parkingu kod  Lidla u Vodicama. Intervencijom  JVP Vodice požar je ugašen u 8:49, a na automobilu je izgorio prednji dio s motorom.

U  13:18 primljena je dojava o požaru otvorenog prostora u Sedramiću. Intervencijom JVP Drniš 2/1 požar je ugašen u 13:58. Opožareno je 0,25 ha trave i niskog raslinja.

U  14:42 primljena je dojava o požaru otvorenog prostora u Podorljaku na brdu Radulj. Intervencijom  JVP Šibenik, DVD Grebaštica, DVD Primošten, DVD Rogoznica, DVD Marina, DVD Trogir i DVD SegetVranjica, požar je ugašen u 17:18. Opožareno je osam hektara trave, niskog raslinja i niske borove šume.

U 17:40 sati primljena je dojava o požaru otvorenog prostora u Marasovinama. Intervencijom  DVD Promina  požar je ugašen u 19:43. Opožareno je osam hektara trave i niskog raslinja.

U  nedljelju, 24.siječnja, primljena je u  09:02 dojava o požaru otvorenog prostora u Miljevićima pokraj Knina. Intervencijom JVP Knin požar je ugašen u 11:20. Opožareno je osam hektara borove šuma, ali samo prizemno

U 14:31 primljena je dojava požara otvorenog prostora u Šupeljaci, Pađene. Na požarištu su bili JVP Knin, DVD Knin,DVD Ervenik i DVD Kistanje. Požar površine cca 200 x 500 metara približio se minski sumnjivom području. Vatrogasci su povučeni sa požarišta. Gašenje će se nastaviti tijekom jutra.

U  15:20 primljena je dojava o požaru otvorenog prostora u Koprnu,Perković. Intervencijom DVD Perkovići DVD Mladost Kaštela  požar je ugašen u 17 sati. Opožareno ješest hektara trave i niskog raslinja.

U  15:31 primljena je dojava o požaru otvorenog prostora u Komalić,Strmica. Intervencijom JVP Knin i DVD Knin  požar je ugašen u 17:38. Opožareno je 12  hektara trave i niskog raslinja,hrastove šume i nekoliko električnih drvenih stupova.

U 8:51 primljena je dojava požara otvorenog prostora u mjestu Jukići, općina Promina. Intervencijom  DVD Promina 5/1 požar je ugašen u 22:53. Opožareno je 1,5 ha trave i niskog raslinja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.