DESECI KRAĐA ZA VIKEND: Iz škrinje ukradeni sladoledi, ‘nestalo’ vodovodno mjerilo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tijekom proteklog vikenda šibenskoj policiji na našem području prijavljeno je pet teških i 13 krađa.

Noću 16./17.srpnja na autocesti A-1, odmorište Vrpolje je nepoznati počinitelj iz zaključanog kampera kojim se koristi 52-godišnji češki državljanin ukrao novac, te iz nezaključanog osobnog vozila kojim se koristi 54-godišnji francuski državljanin ukrao torbicu s novcem i dokumentima.

17.srpnja u Pirovcu je nepoznati počinitelj provalio u škrinju ugostiteljskog objekta i ukrao sladolede, a nastala šteta je par tisuća kuna.

19.srpnja u Srimi je nepoznati počinitelj provalio u dva apartmana kojim se koriste 38-godišnji čaški i 62-godišnji poljski državljani i ukrao novac.

19.srpnja u Tisnom u tamošnjem autokampu je nepoznati počinitelj provalio u apartman kojim se koristi 35-godišnjak i ukrao novac.

Noću 16./17.srpnja je nepoznati počinitelj u Vodicama s poljoprivrednog zemljišta 43-godišnjakinji ukrao miješalicu za beton, aluminijski prozor i više stotina kilograma otpadnog željeza, a nastala šteta je par tisuća kuna.

17.srpnja u Šibeniku su dva nepoznata počinitelja su 63-godišnjakinji lažno se predstavljajući kao serviseri telefona ukrali novac.

16.srpnja u Vodicama je nepoznati počinitelj 19-godišnjakinji ukrao torbicu s mobitelom i dokumentima, a nastala šteta je par tisuća kuna.

Prema zaprimljenoj prijavi 7. srpnja u Šibeniku u uredu poduzeća je nepoznati počinitelj ukrao vodovodno mjerilo, a nastala šteta je više stotina kuna.

17.srpnja u Tribunju je nepoznati počinitelj 22-godišnjaku ukrao mobitel, a nastala šteta je više stotina kuna.

17.srpnja u turističkom naselju Solarisu je nepoznati počinitelj 42-godišnjem državljaninu ukrao osobne i tehničke predmete, a nastala šteta je više tisuća kuna.

17.srpnja u Srimi u tamošnjem ugostiteljskom objektu je nepoznati počinitelj 25-godišnjaku ukrao mobitel, a nastala šteta je par tisuća kuna.

18.srpnja u Tisnom je nepoznati počinitelj u tamošnjem autokampu 23-godišnjem britanskom državljaninu ukrao kameru i novac.

18.srpnja u Brodarici je nepoznati počinitelj iz parkiranog nezaključanog vozila 32-godišnjem njemačkom državljaninu ukrao mobitel i novac,

18.srpnja u Solarisu iz hotelske sobe je nepoznati počinitelj 18-godišnjem njemačkom državljaninu ukrao novčanik s novcem.

19.srpnja u Brodarici je nepoznati počinitelj iz parkiranog nezaključanog vozila 52-godišnjem francuskom državljaninu ukrao tehničke predmete i novac.

Noću 18./19.srpnja u tom mjestu je nepoznati počinitelj iz kuće 84-godišnjakinje ukrao novac i nakit.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija traga za počiniteljima.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.