Policija potvrdila

Branko Koloper Matkol pronađen mrtav kraj automobila dva kilometra od Vodica: ‘Pozivamo građane da ostanu mirni’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

NOVO 20.10 sati

Dva kilometra od Vodica, na otvorenom prostoru, pronađeno je vozilo i mrtva muška osoba koja se dovodi u vezu s ubojstvima. Slijedi obavljanje radnji očevida.
Kompletnim postupanjem rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku, a po završenom kriminalističkom istraživanju obavijestiti ćemo javnost o utvrđenom – priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

RANIJE

Branko Koloper Matkol, osumnjičen za ubojstva u Vodicama i Ražinama, pronađen je mrtav pored svog automobila za kojim je i bila potraga.

Građane pozivam da ostanu mirni jer osoba na koju sumnjamo pronađena je mrtva u Vodicama kraj Škode u kojoj je i bježao – kazao je glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske Šime Pavić.

Šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta, vidno potresen, potvrdio da su među ubijenima Radojka Danek i njezin suprug Marijo. Poznavao je dobro sve četiri žrtve i počinitelja za kojeg nikada ne bi pomislio da je u stanju ubiti nekoga.

 

Načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić umiruje građane riječima da je počinitelj pronađen mrtav te da su ova ubojstva izdvojeni slučaj. U županiji je lani bilo samo jedno ubojstvo koje policija brzo razriješila, kao i ovo, a  u 2018. i 2019. nije zabilježen niti jedan slučaj ubojstva.

– Građani su pomogli u pronalasku tijela jer su policiji dojavili tablicu i opis automobila – kazao je Kostanić

Podsjetimo, PU šibensko-kninska zaprimila je u 12.56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

U 13.23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: