36-godišnjak osumnjičen za 47 kaznenih djela proizvodnje i prodaje droga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Službi kriminalističke policije, Odjelu kriminaliteta droga, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom osumnjičenim za 47 kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, i 5 kaznenih djela omogućavanja trošenja droga.

Osumnjičeni je 18. studenoga u jutarnjim satima, nakon što je zatečen u Šibeniku u Stankovačkoj ulici, zbog sumnje na neovlašteni posjed droge doveden u prostorije policije, kada je tijekom kriminalističkog istraživanja dragovoljno izručio 11.5 grama heroina.

Po nalogu Županijskog suda u Šibeniku pretražena je obiteljska kuća osumnjičenog gdje je pronađena i oduzeta digitalna vaga. Utvrđeno je da je osumnjičeni u vremenu od svibnja do studenoga neovlašteno prodavao i omogućavao trošenje droge konzumentima s područja Murtera i Šibenika.

Ovom prilikom je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad drugim 36-godišnjakom osumnjičenim za ukupno sedam kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i dva kaznena djela posredovanja pri prodaji droge od naprijed osumnjičenog 36-godišnjaka.

Utvrđeno je da je osumnjičeni u vremenu od svibnja do studenoga neovlašteno prodavao i posredovao pri prodaji droge konzumentima s područja Murtera.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.