FOTO Na slavlju sudjelovali brojni župljani

Zlatni jubilej: Josip i Zdravka Mateša proslavili 50. godišnjicu brakaFoto: Infovodice
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Supružnici Josip i Zdravka Mateša proslavili su 50. godišnjicu braka u župnoj crkvi Našašća sv. Križa u Vodicama.

Euharistijsko slavlje u kojem su uz slavljenike Josipa i Zdravku, sudjelovali njihova djeca, unuci, braća i sestre, obitelj, prijatelji i mnogobrojni župljani, uz suslavitelje don Ivana Čolaka i župnika don Franju Glasnovića, predvodio je katedralni župnik don Krešimir Mateša, njihov nećak, pišu Infovodice. 

Nakon 50 godina ponovno obnovili svoje zavjete te su Gospodinu zahvalili za uzajamni bračni život, ljubav i vjernost, svoju djecu, unuke, obitelj i za sva dobročinstva koja im je po svojoj milosti udijelio.

Slavlje je svojim pjevanjem na svetoj misi, pod vodstvom voditeljice Klare Pavlović, uveličao župni zbor, u kojem već dugi niz godina pjevaju i slavljenici Josip i Zdravka Mateša.

Na kraju svete mise u ime  župnog zbora  riječ čestitke i zahvale izrekla je  Magdalena Biluš, a prigodni dar uručio im je gospodin Milan Fržop.

Župnik don Franjo Glasnović, na kraju misnog slavlja, pozdravio je slavljenike, njihovu obitelj  i sve nazočne.

Slavljenicima je uputio u ime župe riječ čestitke i zahvale, naglasivši da se u njihovu slavlju očituju dvije važne stvarnosti  koje  proizlaze iz sakramenta ženidbe: ljubav i služenje, a što se i očitovalo u njihovu bračnom životu.

Kao izraz i znak zahvale za sve što su supružnici Josip i Zdravka u svom životu i vjeri pokazivali i prema Gospodinu i Crkvi i župnoj zajednici, župnik im je u ime župe darovao prigodni dar koji će ih podsjećati na ovaj dan i slavlje, sliku Svete Obitelji. 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.