U Rogoznici i Primoštenu održan susret svećenika Šibenske biskupije

U srijedu je u Rogoznici i Primoštenu održan susret za svećenike i redovnike koji pastoralno djeluju u Šibenskoj biskupiji.

Domaćini su bili don Filip Rodić, župnik Rogoznice, i don Jurica Petković, župnik Primoštena. Na susretu svećenika sudjelovalo je 35 prezbitera i dvojica biskupa, mons. Tomislav Rogić, biskup šibenski, i mons. Ante Ivas, biskup u miru. Okupljanje je započelo u jutarnjim satima u Rogoznici, gdje je župnik don Filip ukratko predstavio povijest Župe i župne aktivnosti. Nakon molitve Srednjeg časa i nagovora biskupa Tomislava, uslijedio je obilazak brodom rogozničke i primoštenske obale. Nakon zajedničkog ručka u Primoštenu, župnik don Jurica predstavio je u kratkim crtama život župe. Svećenički dan završio je povratkom u Rogoznicu i zahvalom Bogu i domaćinima na predivnom i blagoslovljenom danu i zajedništvu, objavljeno je na stranicama Šibenske biskupije.

Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.