Život na Zemlji

‘Dani biskupa Srećka Badurine’: Željko Pervan otvorio manifestaciju

Hrvatsko katoličko društvo prosvjetnih djelatnika ‘Biskup Srećko Badurina’ organizira ‘Dane Srećka Badurine’ koji će biti održani od 15. do 17. rujna.

Manifestacija je započela večeras u 20 sati u  Interpretacijskom centru Katedrale sv. Jakova  Civitas Sacra gdje je bio održan razgovor sa Željkom Pervanom – Život na Zemlji, a nastupili su i Pivači sv. Jakova.

Poznati stand up komičar govorio je o vlastitom poimanju vjere i svijeta u kojem živimo isključivo iz vlastitog iskustva te na način pokušao dočarati kako jedan laik živi i bori se sa svakodnevnim problemima u društvu.

Sutra s početkom u 20 sati Mario Filipi, također u Interpretacijskom centru katedrale svetog Jakova izvest će glazbeno-humorističnu monodramu ‘Kako glumiti normalnog čovjeka’.

U utorak u katedrali sv. Jakova s početkom u 19 sati održat će se misa za poginule branitelje i pokojnog biskupa Srećka Badurinu koju će predvoditi biskup Tomislav Rogić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.