Sa sobom ponesite osobnu i zdravstvenu

Županijski zavod za javno zdravstvo objavio plan cijepljenja za sljedeći tjedan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Županijski zavod za javno zdravstvo objavio je plan cijepljenja za sljedeći tjedan na više punktova u županiji.

Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije cijepi u utorak, 2. studenog u prostorijama Zavoda, M. Gupca 74, Šibenik, od 12 do 14 sati osobe koje se odazovu na javni poziv, potom u četvrtak, 4. studenog u prostorijama Zavoda, M. Gupca 74, Šibenik, od 12 do 14 sati osobe koje se odazovu na javni poziv te u subotu, 6. studenog u SD Baldekin u Šibeniku od 09 do 11 sati osobe koje se odazovu na javni poziv.

U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani svakog ponedjeljka, srijede i petka od 9 do 12 sati. Cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni poziv.

Ljekarna Šibenik cijepljenje provodi uz prethodnu rezervaciju termina na telefon ili osobnim dolaskom u ljekarnu do popunjavanja termina. Cijepi se cjepivom Comirnaty – Biotech/Pfizer, i to u srijedu, 3. studenog  u prostoriji ljekarne u Primoštenu,(tel. 022/570-305) od 9 do 11 sati, petak, 5. studenog  u prostoriji ljekarne  Baldekin,(tel. 022/332-068) od 9 do 11 sati.

Ljekarne Joukhadar, podružnica Šibenik cijepljenje provodi uz prethodnu rezervaciju termina na telefon ili osobnim dolaskom u ljekarnu do popunjavanja termina. Cijepi se cjepivom Janssen (johnson&johnson), i to u petak, 5. studenog u prostoriji ljekarne u Šibeniku, (022 351-098) u popodnevnim satima.

Cijeli mjesec će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme „cijepise.zdravlje.hr“ i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području naše županije.

– Pozivaju se na cijepljenje i osobe bez najave da se odazovu javnom pozivu u terminima kako je navedeno. Potrebno je sa sobom ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu – priopćili su iz Zavoda.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.