Prijavite se na natječaj

Županija je za udruge i civilna društa pripremila milijun i 114 tisuća kunaFoto: Ilustracija/arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibensko-kninska županija objavila je javni natječaji za dodjelu financijskih sredstava u okviru  sredstava proračuna županije za 2021. godinu. Radi se o javnom natječaju za financiranje javnih potreba iz područja zaštite okoliša i prirode Šibensko-kninske županije, potom o natječaju za financiranje programa i projekata javnih potreba u kulturi Šibensko-kninske županije, te o natječaju za dodjelu financijskih sredstava za programe i projekte iz područja zdravstva, socijalne skrbi te veteranskim udrugama i udrugama sudionika i stradalnika Domovinskog rata.

Ukupna planirana vrijednost javnih natječaja iznosi nešto više od milijun i 114 tisuća kuna, za što su sredstva osigurana u Proračunu za 2021. godinu. Prijedlozi programa i projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima koji su, zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Šibensko-kninske županije.

Javni natječaji za podnošenje prijava otvoreni su do 15. veljače 2021. godine, a prijave se dostavljaju na adresu Šibensko-kninske županije: Trg Pavla Šubića I, br. 2, Šibenik.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: