Župan Pauk se ograđuje od odluka ravnatelja Belamarića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Naprasni odlazak izložbe ‘Anne Frank: Povijest za sadašnjost’ iz šibenske Tehničke škole tema je o kojoj se više ne raspravlja samo na lokalnoj razini, već i u Hrvatskom saboru. Budući da je Šibensko-kninska županija osnivač svih srednjih škola i da se u javnosti već poziva župana i nadležni županijski odjel na reakciju prema ravnatelju Tehničke škole u Šibeniku tražili smo komentar župana Gorana Pauka.

– I danas vam mogu ponoviti sve što sam već jučer govorio. Bio sam na otvaranju izložbe i zadovoljan sam što je došla u Šibenik, ali sporne panoe nisam vidio niti sam znao za njihovo postojane ni prije ni nakon otvaranja izložbe. Ni na koji način ni ja ni Upravni odjel za prosvjetu nismo sudjelovali u pripremi izložbe. Sve je s organizatorima dogovarao ravnatelj Tehničke škole, to je u njegovoj ingerenciji i sve odluke su isključivo njegove. Ne mislim pokretati nikakve postupke niti poduzimati bilo što jer se ne želim uplesti u ovu priču koja će sada u medijima biti korištena isključivo u dnevno-političke svrhe. Na tu se žvakalicu neću zalijepiti, kazao je Goran Pauk, šibensko-kninski župan.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.