Zapošljavaju Impol-TLM, Mlinar i brojne druge tvrtke. Evo kako do posla

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr redovito donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Carvel d.o.o., ovlašteni uvoznik i distributer sportskih i modnih brendova obuće i tekstila, zapošljava prodavača u sektoru maloprodaje, za rad u Šibeniku. Od djelatnika na ovom radnom mjestu očekuju se završena srednja škola, iskustvo rada u trgovini, razvijene prodajne i komunikacijske vještine te upućenost u modne trendove. Kako do ovog posla? Lako, klikom na link.

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca  za otkup zlata i srebra te za rad u mjenjačnici. Mjesto rada su Istra i primorje. Ako ste zainteresirani za posao na neodređeno, nemojte propustiti poslovnu priliku koja vam se nudi – kliknite na oglas. Mjesto rada: Šibenik i brojni drugi gradovi.

Mlinar d.d. , vodeća kompanija u pekarskoj industriji, traži pekara/pomoćnog pekara u Šibeniku. Odabranu kandidatkinju ili kandidata očekuje obavljanje svih pekarskih poslova pri proizvodnji kruha, peciva i ostalih proizvoda. Prijave se zaprimaju do 10. svibnja.

Impol – TLM d.o.o., inovativna je i razvojno orijentirana tvrtka sa širokim spektrom vrhunskih aluminijskih poluproizvoda i proizvoda. Trenutno ima raspisan natječaj za tehnologa energetike (strojno) u Šibeniku. Glavna zadaća na ovom radnom mjestu predstavlja izradu planova i brigu o provođenju preventivnih pregleda na strojevima i pomoćnoj opremi, te kontrolu zapisa o preventivi. Trebate tek jednu godinu iskustva –  prijavite se.

HOK osiguranje d.d. traži odgovorne, predane i motivirane kandidate na pozicijama viši voditelj tima i voditelj tima za rad na neodređeno vrijeme (uz probni rok od 6 mjeseci) i s mjestom rada u Zagrebu, Sesvetama, Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Splitu, Zadru i Šibeniku. Pošaljite svoje molbe do 16. svibnja. putem linka za brzu prijavu.

Monttrade – Split d.o.o za inženjering i trgovinu traži poslovnog tajnika – administratora u mjestu Vranjic. Osnovni zadatak poslovnog tajnika organiziranje je i odrađivanje administrativnih poslovnih aktivnosti te podrška direktoru i kolegama, kao i komunikacija s klijentima na hrvatskom i engleskom jeziku. Poželjno je radno iskustvo koje uključuje rad na prikupljanju i pripremi dokumentacije za javne natječaje, kao i praćenje Zakonskih regulativa i standarda iz područja javne nabave. Više info. potražite u natječaju.

Vijci Kranjec, moderna tvrtka i jedan od najznačajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava za Republiku Hrvatsku, proširuje svoj tim. Zapošljava terenskog komercijalista u Splitu, Biogradu, Trogiru i brojnim drugim gradovima diljem Hrvatske. Posebne pogodnosti poslodavca, poput  fleksibilnog radnog vremena, N1 vozila, mobitela, laptopa, pokrivenih troškova i edukacija, zasigurno su odličan mamac za klik na oglas i prijavu. Sretno.

Šitum Građevinarstvo d.o.o. u mjestu Cistra Provo zapošljava djelatnike na tri radne pozicije. Traženi kadrovi su: voditelj proizvodnog pogona, pomoćni radnik u proizvodnom pogonu, bravar/zavarivač. Provjerite željeni natječaj na linku i prijavite se do 19. svibnja.

Web Bite Media d.o.o., full service digitalna agencija, koja još od 2008. godine nudi zahtjevna rješenja u polju interneta i multimedije, proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Html/Php developer u Splitu. Očekuju vas posebne pogodnosti poput ugodnog i kolegijalnog tima, zanimljivi projekti za međunarodne klijente, fleksibilno radno vrijeme. Imate li dovoljno razloga za klik? Mislimo da zasigurno imate… Sretno s prijavama.

West obrt za logistiku i usluge traži vozača/dostavljača za područje Hrvatske. Potrebna vam je vozačka dozvola C kategorije, a kako se možete prijaviti, lako možete doznati u oglasu.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.