Sretno!

Zanimljivi poslovi i odlične plaće. Provjerite koje tvrtke zapošljavaju ovog tjedna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

DOGUS MARINA HOTELI traži šefa (m/ž) kuhinje u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 20. prosinca. Kandidat mora imati završenu srednju stručnu spremu i 5 godina radnog iskustva kako bi bio spreman za preuzimanje odgovornosti za poslovanje odjela kuhinje i koordinaciju rada zaposlenika te provedbu standarda kvalitete i higijene. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

TECHNIC d.o.o. traži ekonomista (m/ž) koji će rad obavljati u Oklaju.  Uvjeti za rad su završena viša ili visoka stručna sprema, aktivno poznavanje rada na računalu te je poželjno radno iskustvo. Prijave se zaprimaju do 20. prosinca. Više informacija o natječaju i podatke za prijavu potražite na linku.

 

KONOBA ŽAKAN d.o.o. traži djelatnika (m/ž) za administrativno recepcijske poslove. Mjesto rada je Murter, a rok za prijavu je 15. prosinca. Novozaposleni će pružati administrativnu podršku direktoru tvrte te ostalim članovima tima, prikupljati arhivirati i prosljeđivati računovodstvenu dokumentaciju. Kako se prijaviti pronađite na linku.

MP ELEKTRO zapošljava električara (m/ž) u Šibeniku. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom trogodišnjom srednjom školom koj će izrađivati elektro instalacije. Podatke za prijavu potražite ovdje.

TVORNICA KRUHA ZADAR d.d. traži prodavača (m/ž) u pekarnici. Mjesto rada je Šibenik, a rok za prijavu je 10. prosinca. Za rad su potrebna 2 radnka s 2 godine radnog iskustva i završenom srednjom stručnom spremom. Kako se prijaviti saznajte na linku.

 

FIBAS d.o.o. zapošljava prodavača-komercijalista (m/ž) u Šibeniku. Zainteresirani se mogu prijaviti do 15. prosinca. Posao obuhvaća prodaju, zaprimanje i izdavanje robe, rad u programu te izradu ponuda. Podatke za prijavu potražite na linku.

 

OLYMPIA VODICE d.o.o. zapošljava nadzornicu u domaćinstvu hotela u Vodicama. Poslodavac traži dva radnika sa završenom srednjom stručnom spremom i s dvije godine radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 17. prosinca, a informacije potrebe za prijavu saznajte ovdje.

 

NOVI IZBOR d.o.o. traži inženjera (m/ž) građevine. Mjesto rada je Šibenik, a rok za prijavu je 12. prosinca. Traže se dva radnika s 3 godine radnog iskustva koji su spremni na terenski rad te sposobni za rukovanje radovima na gradilištu. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

 

MERK & MERK JAHTE SERVIS TRIBUNJ d.o.o. zapošljava djelatnika (m/ž) u marketingu. Mjesto rada je Tribunj, a rok za prijavu 7. prosinca. Od kandidata se očekuje dobra organizacijska i komunikacijska sposobnost te istaknuta krativnost kako bi mogao kreirati i provesti strategiju nastupa poduzeća u sferi marketinga. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

 

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanje sadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu  te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave traju do 11. prosinca i zaprimaju se putem linka.

 Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!


Pratite nas i na društvenim mrežama: