Sretno u pronalaženju posla

Zanimljivi poslovi i odlične plaće. Pogledajte koje tvrtke zapošljavaju u našoj županijiFoto: Pixabay
Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno.

Aluflexpack zapošljava strojara (m/ž), skladištara (m/ž) i radnika na selekciji otpada/viličarista (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a prijave su otvorene do 30. travnja. Poslodavac nudi dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzog napredovanja i osobnog razvoja u internacionalnom okruženju, stabilan posao i konkurentnu plaću te zanimljive projekte i dinamične uvjete rada. Aplicirajte.

DIV Grupa zapošljava na pozicijama voditelj održavanja i tehnologije (m/ž), voditelj proizvodnje (m/ž), pomoćni radnik na površinskoj zaštiti (m/ž) i radnik u vijčari (m/ž). Mjesto rada je Knin, a prijaviti se možete najkasnije do 30.travnja. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, odnosno srednja stručna sprema poslove radnika/ ica. Posldoavac očekuje radno iskustvo i obrazovanje elektro i/ili strojarskog smjera. Provjerite detalje putem linka.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Kninu. Prijavite se  najkasnije do 2.svibnja. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Perkov MCML zapošljava turističkog pratitelja na turističkom brodu (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijaviti se možete najkasnije do 20.svibnja. Očekuje se srednja stručna sprema bilo kojeg smjera, poznavanje stranih jezika, a poželjno je radno iskustvo. Provjerite više ovdje.

‘TILI’ Šibenik zapošljava radnika u snack baru (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 1.svibnja. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje jednostavnih jela i pića u novootvorenim prostorijama na lokaciji autobusnog kolodvora. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od šest mjeseci. Više na linku.

Felix Vodice zapošljava zidara (m/ž) i fasadera (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave su otvorene do 20.svibnja. Posao obuhvaća zidarske poslove, zidanje, žbukanje. Potrebna je KV zidar ili srednja stručna sprema te minimalno dvije godine iskustva na sličnim poslovima. Provjerite više na linku.

Kameni zid traži inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijaviti se možete najkasnije do 11.svibnja. Posao podrazumijeva vođenje gradilišta. Potrebno je odlično poznavanje rada u AutoCAD-u te iskustvo u vođenju gradilišta i poznavanju građevinskih knjiga. Očekuje se iskustvo rada od pet godina. Više na linku.

Osiguranje 24 traži voditelja prodaje (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 26.travnja. Poslodavac nudi mogućnost osobnog rasta i razvoja, dodatnu stimulaciju na plaću od 8.900 kuna, dodatnu zaradu te isplatu dodataka za prekovremeni rad. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, napredno poznavanje rada u Excel-u i Word-u, pristupačnost, ljubaznost, komunikativnost i afinitet prema prodaji. Provjerite detalje ovdje.

Ivanovo korito zapošljava građevinskog inženjera (m/ž) u Vodicama. Prijaviti se možete najkasnije do 26.travnja. Potrebno je najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima organiziranja i vođenja završnih građevinskih radova. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

M.Kula zapošljava prodavača (m/ž) u Tisnu. Rok prijave je 30.travnja. Posao obuhvaća prodaju uredskog i školskog materijala. Potrebna je srednja stručna sprema sa znanjem jednog stranog jezika. Traži se poznavanje rada na računalu, a radno iskustvo je poželjno. Više na linku.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite
poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.