Sretno u pronalaženju posla

Zanimljivi poslovi i dobre plaće: Pogledajte koje tvrtke traže nove radnike u našoj županiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno.

Auro Domus traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Biogradu Na Moru, Primoštenu, Trogiru, Rogoznici, Tisnu i Vodicama. Prijaviti se možete do 19.ožujka. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Udruga ZvoniMir traži pravnog savjetnika (m/ž) u Kninu. Prijaviti se možete do 5.ožujka. Poželjno je znanje engleskog jezika, izvrsno poznavanje rada na računalu, izvrsne komunikacijske, analitičke i prezentacijske vještine. Posao uključuje po nalogu predsjednika izrađivanje prijedloga, odluka i drugih pojedinačnih aktova, obavljanje stručnih poslova u vezi s provedbom zakona i drugih propisa i slično. Provjerite detalje ovdje.

Bibilo kamen zapošljava pomoćnog radnika u obradi kamena (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a rok prijave 23.ožujka. Poželjno je radno iskustvo na navedenim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Više na linku.

OSiGURANJE24 zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 8. ožujka. Poslodavac nudi dodatnu stimulaciju na plaću 8.900 kuna, dodatnu zaradu i isplatu dodataka za prekovremeni rad. Poželjno je barem tri godine rada na voditeljskim poslovima koji uključuju izravni rad s korisnicima. Detalje provjerite na linku.

Dom servis R&A zapošljava vodoinstalatera (m/ž) i instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 22.ožujka., a potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Radno iskustvo je poželjno. Provjerite više ovdje.

Atrium Gulin  traži vozača – dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Lozovac, a prijaviti se možete do 10.ožujka. Potrebna je srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Od kandidata se očekuje vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Kruščica traži voditelja odjela hrane i pića (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i sobara (m/ž). Lokacija rada je Rogoznica, a aplicirati možete do 15.ožujka. Poslodavac osigurava smještaj. Potrebno je radno iskustvo i srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Alis Ugo u potrazi je za novim radnim osobljem: kuhinjski radnik (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), čistačica-pralja (m/ž). Mjesto rada je Rogoznica, a prijave su otvorene do 15.ožujka. Traži se srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Ugo Vest zapošljava kuhara i konobara (m/ž) na otoku Murteru. Prijave su otvorene do 10.ožujka. Potrebna je godina dana rdanog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više ovdje.

Obrt za usluge Prizma zapošljava distributera reklamnog materijala (m/ž) u Kninu. Prijave su otvorene do 1.ožujka. Uvjet je posjedovanje osobnog automobila. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Saznajte detalje ovdje.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama: