Sretno u pronalaženju posla

Zanimljivi poslovi i dobre plaće: Pogledajte koje tvrtke traže nove radnike u našoj županiji

Isustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno.

New Yorker traži suradnika u prodaji (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 7. veljače. Potrebna je srednja stručna sprema, orijentacija prema kupcima, sklonost timskom radu, vještina komuniciranja i fleksibilnost te motiviranost za rad u prodaji. Zadaci uključuju savjetovanje kupaca, rad na blagajni, prezentaciju robe. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenata zapošljava u Šibeniku na poziciji Sales and Account Manager (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 13. veljače. Zadaci na radnom mjestu uključuju svakodnevni kontakt s postojećim klijentima, ostvarenje novih poslovnih kontakata, proaktivno širenje tržišta i pronalazak novih kupaca, prezentacija usluga i slično. Uvjeti za rad su obvezno prodajno iskustvo, posjedovanje vlastitog automobila, napredno znanje engleskog jezika, izvrsne prodajne, pregovaračke i organizacijske vještine te odlično poznavanje MS Office-a. Aplicirajte.

Croatia Energy Project traži Project Managera (m/ž) u Šibeniku. Prijaviti se možete najkasnije do 2. veljače. Od kandidata se očekuje minimalno trogodišnje iskustvo rada na sličnim poslovima, viša stručna sprema, organizacijske sposobnosti i mogućnost donošenja neovisnih odluka, neovisnost u radu, vozačka dozvola B kategorije i slično. Prijavite se.

Adriatic kamp traži predstavnika u kampu (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 25. veljače. Posao obuhvaća prihvat gostiju, naplatu i izdavanje računa, recepcijske poslove te čišćenje mobilnih kućica. Očekuje se komunikacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, organiziranost, odgovornost, snalažljivost i samoinicijativnost. Provjerite kako aplicirati.

Viva pekarski obrt traži pekara (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave su otvorene do 24. veljače. Posao obuhvaća rad u proizvodnji pekarskih proizvoda. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema bilo kojeg smjera s minimalno godinu dana rada na sličnim ili istim poslovima. Smještaj je osiguran, a radni odnos se nakon probnog roka zasniva na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Arena Bet zapošljava na poziciji operater/ blajanik u kladionici (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 31. siječnja. Posao obuhvaća primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima, prodaju trgovačke robe, isplatu dobitaka na temelju dobitnog listića i slično. Poslodavac omogućuje dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje. Prijavite se.

Nanini, obrt za ugostiteljstvo, traži pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Prvić Luka, a rok prijave je 19. veljače. Radni zadaci uključuju pripremu i pečenje pizza i drugih jela u krušnoj peći. Potrebno je radno iskustvo od tri godine te srednja stručna sprema. Provjerite više na linku.

Bramar traži zavarivača TIG postupkom (m/ž). Lokacija rada su Bilice, a prijave su otvorene do 8. veljače. Posao se povremeno odvija i na terenu u Šibensko – kninskoj županiji. Postoji mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Provjerite više ovdje.

Mayoko traži prodajnog predstavnika – web administratora (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 31. siječnja. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema te znanje engleskog jezika. Posao obuhvaća samostalno ažuriranje i izradu web sadržaja, izradu i sastavljanje ponuda i troškovnika, sudjelovanje u razvijanju strategije tvrtke na području prodaje i marketinga. Saznajte detalje ovdje.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama: