Sretno u pronalaženju posla

Zanimljivi poslovi i dobre plaće: Pogledajte koje tvrtke traže nove radnike u našoj županiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tromilja benzin zapošljava zamjenika poslovođe (m/ž). Mjesto rada je Šibenik – Lozovac, a rok prijave 5. prosinca. Posao obuhvaća vođenje tima zaposlenika, obračune trgovine, kontrolu primopredaje smjene, narudžbu i povrat robe i slično. Potrebni uvjeti su minimalno viša stručna sprema i minimalno trogodišnje iskustvo rada, izražene organizacijske sposobnosti. Poslodavac nudi sigurna i redovita primanja, bonuse, edukacije i usavršavanja. Prijavite se.

EVN Croatia Plin zapošljava montera u izgradnji plinskih postrojenja (m/ž) za Šibenik i Liku. Prijave su otvorene do 15. prosinca. Potreban je završen zanat za plinoinstalatera/ku ili vodoinstalatera/ku, odnosno instalatera/ku grijanja. Očekuje se radno iskustvo u području plina, vozačka dozvola B i BE, tehničko razumijevanje strojeva i plinske tehnologije, spremnost na dodatne kvalifikacije. Aplicirajte.

Kardov gradnja traži zidara (m/ž) i fasadera (m/ž) za rad u Vodicama. Prijave su otvorene do 15. prosinca. Uvjeti su srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad i radno iskustvo od pet godina. Provjerite više ovdje.

Cantabile zapošljava supervizora call centra (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 10. prosinca. Posao se sastoji od koordinacije rada zaposlenika u call centru, održavanja kontinuiteta kvalitetnog rada, postavljanja planova i kontrole provedbe zadanih rezultata i slično. Uvjeti za zaposlenje jesu iskustvo rada u telesales-u, sposobnost praćenja dinamike poziva i upornost u postizanju rezultata, izražene prodajne vještine, otvorenost i uvjerljivost. Provjerite više na linku.

Budiša traži skladištara (m/ž) u Ceri. Prijave se zaprimaju do 10. prosinca. Za posao je potrebna minimalno osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Više na linku.

DIV traži voditelja elektro održavanja (m/ž) za rad u Kninu. Rok prijave je 12. prosinca. Posao obuhvaća rješavanje kompletne elektro problematike, organiziranje i usklađivanje rada radnika koji rade na elektro održavanju i slično. Poželjno je uvjerenje o osposobljenosti za uklopničara te iskustvo na sličnim poslovima. Provjerite više ovdje.

Helip Grupa zapošljava ugostiteljskog djelatnika (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 13. prosinca. Poslodavac nudi stimulativne uvjete, rad u uspješnoj i stabilnoj tvrtki, dinamičnu i ugodnu radnu atmosferu te izvrsne kolege i međuljudske odnose. Traži se srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije potrebno. Više na linku.

Obiteljski dom Mihovil traži njegovatelja (m/ž) za rad u Kninu. Rok prijave je 13. prosinca. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Položeno osposobljavanje za njegovatelja/ icu je uvjet. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Eding zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) i fasadera (m/ž) u Tribunju. Potrebna je završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13. prosinca. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda, istražiti i ustanoviti poslovne prilike, razviti i održati pozitivne i bliske poslovne veze s partnerima i lokalnim stomatolozima i slično. Za posao je potrebno prethodno iskustvo u prodaji i posjedovanje kontakata u području dentalne medicine, orijentiranost na rezultate, važeća vozačka dozvola te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama: