Pomozimo Jeleni da ponovno hoda

Za Jelenu Vukšić prikupljeno pola sredstava i potrebno je još malo do konačnog cilja od 100 tisuća kuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jelena Vukšić iz Danila prije osam godina završila je u invalidskim kolicima zbog mišićne distrofije, a nakon niza neuspješnih rehabilitacija sada joj se ukazala prilika da ponovno prohoda uz pomoć terapije robotima u splitskoj Poliklinici Fides za koju joj je potrebno prikupiti 100 tisuća kuna. Udruga sv. Danijel pokrenula je humanitarnu akciju u kojoj je dosad prikupljena nešto više od pola iznosa.

– Zahvalni smo svima od srca i nadamo se da će se skupiti i druga polovica kako bi Jelena dobila priliku da opet prohoda – poručuju iz Udruge.

Podsjetimo, prihod od ovogodišnje prodaje lampiona u sklopu manifestacije ‘Šibenik daruje’ namijenjen je Jeleninom liječenju, svoj doprinos dao je i Kinoklub Šibenik koji je organizirao prikupljanje sredstava na domjenku, na ŠI Meet-u prikupljeno je oko tri tisuće kuna, dok je Studio za njegu kose i lica Sorriso donirao pet tisuća kuna.

Ostatak iznosa prikupljen je donacijama, a akcija još uvijek traje i svi koji žele pomoći, mogu to učiniti i donacijom na tekući račun Jelene Vukšić otvoren u PBZ banci. IBAN računa je HR6323400093233984527, model 00, a u opis plaćanja potrebno je navesti ‘Donacija za rehabilitaciju’.


Pratite nas i na društvenim mrežama: