Aktivno kroz Nacionalni park

Za Europski tjedan kretanja iskoristite promo cijene ulaznica u NP Krka

Europski tjedan kretanja bit će obilježen u Nacionalnom parku Krka od 16. do 22. rujna promotivnim cijenama ulaznica.

Za cijeli park cijena ulaznice za odrasle iznosit će 65, a za djecu od 7 do 18 godina 35 kuna, dok će samo za lokaciju Roški slap vrijediti 35 kuna za odrasle i 25 kuna za djecu.

– Javna ustanova Nacionalni park Krka pridružuje se obilježavanju Europskog tjedna kretanja, manifestacije koja se održava od 16. do 22. rujna s ciljem podizanja svijesti javnosti o poboljšanju kvalitete života kroz aktivan boravak u prirodi. Od 16. do 22. rujna korisnici poučno-pješačkih staza Skradinski most – Skradinski buk (4 km) i Stinice – Roški slap – Oziđana pećina (8,5 km) na recepcijama Skradinski most i Visovačka kuća ‘Kuželj’ ostvarit će pravo na promotivnu cijenu ulaznice – priopćeno je iz NP Krka.

Manifestaciju Europski tjedan kretanja organizira Europska unija, Environment DG, s ciljem da se produbi svijest javnosti i potaknu aktivnosti građana protiv zagađenja okoliša uzrokovanog povećanjem motoriziranog prometa u urbanim sredinama, a samim tim poboljša kvaliteta života stanovnika europskih gradova. Ovogodišnji Europski tjedan kretanja pod sloganom ‘Mobilnost s nultim emisijama za sve’ naglasak stavlja na važnost dostupnosti prijevoza bez emisija te potiče ljude i lokalne vlasti širom Europe da poduzmu korake za postizanje dugoročnog cilja ugljično neutralnog kontinenta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.