Jugo će kažu...

Vrijeme danas ni po čemu ne otkriva promjenu koja dolazi s krajem nedjelje

Vikend će započeti vedro i sunčano, a završit će uz jugo koje će nas uvesti u kišoviti tjedan. Danas tokom dana puhat će umjerena bura, na moru sjeverozapadnjak, a temperature zraka kretat će se do 23 °C uz obalu, u zaleđu do 21 °C.

Hladno je jutro diljem zemlje s jesenskim mrazom kojeg ima gotovo posvuda u Lici i Gorskom kotaru gdje se temperatura spustila i ispod 0 °C, a u Zagori na svega 4 °C. Knin i Drniš, prema podacima Šibenik Metea, jutros su mjerili svega 6 °C, Miljevci 7, a Bilice 8 °C. Brodarica, Zaton i Skradin bili su na 10 °C, Šibenik i Žaborić na 12, na Žirju i u Rogoznici izmjereno je 14 °C, a jedino su Jezera mjerila 18 °C.

Dakle, pred nama je ugodan i sunčan dan. I nedjelja će započeti hladnim jutrom na našem području, a postupno prema kraju dana bit će sve više oblaka s obzirom da sa zapada stiže oblačna masa. Zapuhat će jugo, a prema kraju dana kiše bi moglo biti na sjevernom Jadranu. Početkom novog tjedna kiša će zahvatiti čitavu zemlju, pa bi lokalno moglo biti i obilnijih oborina, osobito na sjevernom Jadranu i u gorju. Jugo još u ponedjeljak u jačanju, a u utorak će zapuhati bura. Temperature zraka bez veće promjene.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.